Ervaringen

Tom
  Tom

  Lisette zorgde voor een fijne sfeer, waardoor ik me volledig kon ontspannen. Haar warme begeleiding en de rustgevende klanken van de schalen maakten het een fijne ervaring. Na de sessie voelde ik me rustig en in balans.

  Saskia
   Saskia

   Lisette zorgt voor een rustige, veilige en fijne sfeer waar je je meteen bij op je gemak voelt. Zodra ik ga liggen en de eerste klanken klinken ben ik geraakt. Ik zak in mijn lichaam en kom in een diepe ontspanning waarbij ik kan voelen wat er gevoeld mag worden. Soms ben ik er helemaal bij, soms ben ik weg. Ik vervloei met de klanken en met de ervaring. Eigenlijk ben ik mij er nauwelijks van bewust dat ik niet alleen ben. Lisette lijkt de klanken en dat wat ze doet helemaal aan te passen aan mij en wat ik nodig heb op dat moment. Ik kijk nu al uit naar de volgende keer.

   Arda
    Arda

    Dankzij Lisette heb ik kennis mogen maken met de klankschaal. Elke keer weer worden mijn ziel en lichaam geraakt door de betoverende klanken en de trillingen. Na iedere sessie voel ik mij erg ontspannen en stressvrij!

    Maak een afspraak