Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail of bel gerust voor meer informatie

Mag ik mijn kleding aanhouden?

Je kunt je kleding gewoon aanhouden tijdens de sessie. Wel is het prettig om gemakkelijke kleding te dragen. Eventuele accessoires zoals een halsketting, riem, of ringen vraag ik je af te doen voor de behandeling.

Wat als ik niet aangeraakt wil worden?

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je het niet prettig vindt om aangeraakt te worden. De klankschalen zijn bij uitstek een instrument waarvan je de positieve effecten ook goed kunt beleven zonder dat deze op je lichaam bespeeld worden. Geef voorafgaand aan de sessie aan als je dit niet wilt.

Zijn er contra-indicaties?

Een klankreis is niet gevaarlijk of schadelijk voor je lichaam. Omdat ik de klankschalen ook op het lichaam zet en bespeel, zijn er wel een aantal gevallen waarin ik de sessie zal aanpassen. Ben je bijvoorbeeld zwanger, heb je een pacemaker of blessure? Dan hoor ik dat graag vooraf. We bespreken dan samen wat er wel en niet mogelijk is. Dit geldt ook voor klachten bij je mentale gezondheid. 

Kan sound healing mij genezen?

Of het nu gaat om lichamelijke klachten of psychische klachten, het korte antwoord is: nee. Maar als ik het antwoord mag nuanceren: ja. Ik geloof in een holistische aanpak om klachten, fysiek of mentaal, aan te pakken. Het lichaam is een ongelooflijk intelligent instrument maar we hebben soms handreikingen nodig om het beter te begrijpen. Sound healing is een manier om weer terug in het lichaam te komen, te rusten, te verwerken, te luisteren naar wat je nodig hebt.

Maak een afspraak