Over mij

Lisette Swier

Ik heb jarenlang geworsteld met c-PTSS, depressie en angstaanvallen. Ik heb goede psychologen gehad die mij fantastisch hebben geholpen, maar alleen praten is nooit afdoende geweest. Praten deed ik via mijn hoofd, en daarmee bleef ik afgesloten van de rest van mijn lichaam. 

Mijn eerste kennismaking met de klankschaal was in 2016. Tijdens een groepsmeditatie werd een klankschaal tegen mijn borst bespeeld en het was alsof ik werd geraakt door bliksemschicht, ik voelde mijn lichaam. Het is de start geweest van mijn ontdekkingsreis om weer in contact te komen met mijn lichaam. Via onder andere sound healing, yoga en meditatie is die verbinding gaan herstellen. Wat ik vooral ontdekt heb, is dat ik via de klankschalen anderen kan helpen die verbinding weer terug te vinden met hun eigen lichaam.

Ik heb me in de afgelopen jaren op meerdere vlakken verdiept waarvan de kennis ondersteunt in mijn praktijk. Ik ben gediplomeerd Hatha/Vinyasa Yoga 200h YTT, Yin Yoga 100h YTT, Yoga Nidra 10h YTT, Reiki 1.

Maak een afspraak